Uporaba piškotkov

Da vas naše spletno mesto razloči od drugih uporabnikov, lahko uporablja piškotke. S tem lahko zagotovimo, da bo vaša izkušnja pri brskanju po našem spletnem mestu dobra in da jo lahko izboljšujemo.

Piškotek je majhna datoteka, ki jo pošlje naš strežnik in se lahko shrani na trdi disk vašega računalnika. Navadno se uporabljajo za identifikacijo posameznika, ko dostopa do spletnega mesta. Piškotki beležijo, katero spletno mesto ste obiskali, in vsebujejo določeno količino informacij o obisku.

Uporabljamo lahko naslednje piškotke:

  • Nujno potrebni piškotki: To so piškotki, ki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta. Vključujejo na primer piškotke, ki vam omogočajo prijavo v varna področja našega spletnega mesta. Te kategorije piškotkov se ne da onemogočiti in zanje ni potrebno soglasje uporabnika.
  • Piškotki za funkcionalnost: Uporabljajo se, da vas prepoznajo, ko se vrnete na naše spletno mesto. S tem lahko svojo vsebino prilagodimo po vaši meri, vas pozdravimo z imenom in si zapomnimo vaše izbire (na primer vašo izbiro jezika ali regije).

V spodnji preglednici lahko nastavite svoje izbire in najdete več informacij o posameznih piškotkih, ki jih uporabljamo, in namenih, za katere jih uporabljamo.

Nujno potrebni piškotki

Ni nujno potrebnih piškotov. 

Piškotki za funkcionalnost

PiškotekVirNamenČas poteka veljavnosti
_gat_gtag_UA_*_*tabletkapo.siGoogle Analytics za statistične namene. Ta piškotek se uporablja za razlikovanje med uporabniki za statistične namene.Ta piškotek nam omogoča:

·         Google Analytics

Do konca seje
_gatabletkapolsiGoogle Analytics za statistične namene. Ta piškotek se uporablja za razlikovanje med uporabniki.

·         Google Analytics

2 leti
_gattabletkapo.siGoogle Analytics za statistične namene. Ta piškotek se uporablja omejevanja števila poslanih zahtevkov.

·         Google Analytics

10 minut
_gidtabletkapo.siGoogle Analytics za statistične namene. Ta piškotek se uporablja za shranjevanje in posodabljanje določenih vrednosti vsake obiskane strani.

·         Google Analytics

1 dan
__sharethis_cookie_test__tabletkapo.siTešitev za deljenje vsebin ShareThis

·         ShareThis

Do konca seje

Piškotke lahko blokirate, tako da aktivirate nastavitev v brskalniku, s katero lahko zavrnete nastavitev vseh ali nekaterih piškotkov. Vendar morda do celotnega spletnega mesta ali do njegovih delov ne boste mogli dostopati, če nastavitve brskalnika uporabite za blokiranje vseh piškotkov (vključno z nujnimi, ključnimi piškotki).

Vnesite iskalni pojem zgoraj in pritisnite ENTER za iskanje. Pritisnite ESC za preklic.