O tej strani

Gedeon Richter d.o.o. po najboljših močeh zagotavlja točne in ažurne informacije na tej strani. Prosimo, da upoštevate, da podani podatki niso nadomestilo za medicinske nasvete, navodila za zdravljenje ali priporočila zdravstvenih delavcev. Pomembno je, da v zvezi s svojimi individualnimi zdravstvenimi in medicinskimi potrebami upoštevate nasvet svojega zdravnika in drugih zdravstvenih delavcev. Zato vas prosimo, da si pred uporabo kateregakoli zdravila natančno preberete navodilo in se o tveganju in neželenih učinkih posvetujete z zdravnikom ali farmacevtom.

Stran je podrejena Pogojem uporabe in Izjavi o zasebnosti, ki so objavljeni spodaj.

Če boste še naprej uporabljali to spletno stran, ste pristali na Pogoje uporabe.

Gedeon Richter d.o.o. si pridržuje pravico kadarkoli popraviti, spremeniti in posodobiti Pogoje uporabe. Ker ste pristali na Pogoje uporabe in ker se Pogoji uporabe lahko občasno spremenijo, vam priporočamo, da jih občasno ponovno preberete. Vedno bo objavljena zadnja verzija Pogojev uporabe; datum revizije ne bo zabeležen.

Pogoji uporabe

Gedeon Richter d.o.o. po najboljših močeh zagotavlja točne in ažurne informacije na tej strani, toda ne prevzema nikakršne odgovornosti za točnost, popolnost, zadostnost, celovitost ali ažurnost podatkov. Do strani dostopate in jo uporabljate na lastno odgovornost. Gedeon Richter d.o.o. ne zagotavlja in ne prevzema nikakršne odgovornosti, da vaša uporaba podatkov pridobljenih na tej strani ne bo kršila pravic tretjih strank, ki niso v lasti ali povezane s podjetjem Gedeon Richter d.o.o.. Gedeon Richter d.o.o. ne prevzema odgovornosti za morebitno škodo povzročeno zaradi dostopa do te strani in njene vsebine. Gedeon Richter d.o.o. si pridržuje pravico kadarkoli spremeniti, dodati ali odstraniti vsebino objavljeno na tej strani. Gedeon Richter d.o.o. ne odgovarja za dostopnost strani.

Spletne strani tretjih oseb

V kolikor stran vsebuje vsebino, ki očitno izhaja iz drugih strani, ali pa vsebuje povezavo na strani v lasti tretjih oseb, (skupaj v nadaljevanju navedene kot ‘druge strani’) so te vsebine na voljo izključno kot dodatni referenčni vir. Gedeon Richter d.o.o. ne more redno pregledovati takih vsebin z drugih strani, zatorej vsebine s tretjih strani ne morejo biti obravnavane kot informacije izhajajoč iz podjetja Gedeon Richter d.o.o. in podjetje Gedeon Richter d.o.o. ne daje nobenih zagotovil niti ne prevzema nikakršne odgovornosti za vsebine tretjih strani. Do vsebine na tretjih straneh dostopate na lastno odgovornost. Gedeon Richter d.o.o. ne prevzema odgovornosti za morebitno nastalo škodo zaradi dostopanja ali uporabe tretjih strani ali zaradi nedosegljivosti tretje strani.

Avtorske pravice

Če ni navedeno drugače, so vse informacije, vsebine in podobe, objavljene na teh spletnih straneh intelektualna lastnina podjetja Gedeon Richter d.o.o. in so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite. Vsebine te strani se lahko uporabljajo samo v zasebne in nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati. Vsebine ne smejo biti uporabljene za komercialne namene ali distribucijo, prav tako ne smejo biti spremenjene ali ponovno objavljene na drugih spletnih straneh. Nobena druga spletna stran ne sme imeti povezave na to stran brez predhodnega dovoljenja Gedeon Richter d.o.o..

Prav tako si pridržujemo pravico do sprememb vsebin.

Izjava o zasebnosti

V kolikor stran vsebuje vsebine, ki očitno izhajajo iz drugih strani, ali pa vsebuje povezavo na strani v lasti tretjih oseb, (skupaj v nadaljevanju navedene kot ‘druge strani’) so te vsebine na voljo izključno kot dodatni referenčni vir. Večina spletnih strani Gedeon Richter je dostopna brez zahteve po vnosu osebnih podatkih. Spletne strani Gedeon Richter d.o.o. lahko zbirajo podatke v agregatni obliki za statistične namene kot npr. sledenje števila obiskovalcev strani skozi čas, obiskane strani ali zbiranje imena domen internetnih ponudnikov, ki jih uporabljajo obiskovalci strani. To omogoča podjetju Gedeon Richter d.o.o., da analizira obnašanje obiskovalcev in lahko na podlagi tega izboljša vsebino spletne strani oz. storitve, ki jih stran nudi. V tem procesu ni nobenih podatkov, ki bi omogočali osebno identifikacijo in uporabnik ostane anonimen. V primeru, da imate kakršnakoli vprašanja glede pogojev uporabe ali pa imate kakšne komentar ali predlog za spremembo, ki bo izboljšal pogoje za uporabo, vas prosimo, da jih sporočite preko elektronske pošte na e-mail naslov, ki je prikazan na spletni strani. ©Gedeon Richter d.o.o. 2013

Vnesite iskalni pojem zgoraj in pritisnite ENTER za iskanje. Pritisnite ESC za preklic.